SİNCAN'LI HANIMLAR, KONAĞINA KAVUŞTU

Sincanlı hanımların dört gözle beklediği Hanımlar Konağı, hizmete girdi. Sincan Belediyesi tarafından Kent Meydanının içine yapılan Konak, şimdiden hanımların yeni gözdesi haline gelmeye başladı.

Belediye Haberleri 29.06.2013 11:39:29 0
SİNCAN

Sincanlı hanımların dört gözle beklediği Hanımlar Konağı, hizmete girdi. Sincan Belediyesi tarafından Kent Meydanının içine yapılan Konak, şimdiden hanımların yeni gözdesi haline gelmeye başladı. Büyük beğeni toplayan Konakta, hanımlar bir araya gelip sohbet etme imkânı yakalarken aynı zamanda sağlık ve sohbet toplantılarıyla bilgilendirilecek. Sincan Belediyesinden hanımlara benzersiz armağan… İlçedeki büyükler için Güngörmüşler Konağını hizmete sunan Sincan Belediyesi, hanımları da unutmadı. Onların da bir araya gelip hoşça vakit geçirmeleri için Hanımlar Konağı için kollarını sıvayan Belediye, kısa sürede çalışmalarını tamamlayarak Kent Meydanında Hanımlar Konağını hizmete sundu. İlk günden büyük beğeni toplayan Konak, hanımların şimdiden en gözde mekanlarından biri olmaya başladı.

HER ŞEY ÜCRETSİZ

Sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü çalışmalara devam eden Sincan Belediyesi, Hanımlar Konağı ile hanımların güvenli ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmelerini amaçlıyor. Konağın özellikle ilçenin merkezinde yer alması özen gösteren Belediye, bu yolla hanımların alışverişten sonra oturup bu tesiste dinlenmelerini amaçlıyor. Hanımlar Konağı’nın yanında yer alan parka da çocuklarını getiren anneler hem çocuklarını takip ediyor hem de sohbet edip güzel zaman geçirebiliyor. Her şeyin ücretsiz olarak sunulduğu Konak’ta hanımlar kendi evlerindeki rahatlığı ve huzuru yakalamanın keyfini çıkarıyor. HANIMLARA HEDİYE Sincan Belediyesi, Hanımlar Konağı adı ile ilçe merkezinde hizmete sunduğu sosyal tesis tüm hanımlara hediye ediyor. Konakta; ücretsiz olarak her çeşit kişisel gelişim kursu, seminerler ve sağlık toplantıları verilecek. Hanımlara her alanda pozitif ayrımcılık sağladıklarını belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “Belediye olarak ev hanımlarını üretim sürecine dahil edip onlarında ev ekonomilerine katkı sağlamaları için üreten hanımlar pazarını hizmete sunduk. Bununla da yetinmek istemedik Pazar servislerimiz ile hanımlarımızın Pazar yükünü hafiflettik. Şimdi de Hanımlar Konağımızı hizmete açtık. Hanımlarımız burada huzurla vakit geçirirken çocukları da parkta güvenle oynayabilecek. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.


ABDULLAH ORTAÇ(AHA)ANKARA-SİNCAN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90